Een miljoen gelijktijdige spelers voor Destiny 2 door The Witch Queen-dlc

Een miljoen gelijktijdige spelers voor Destiny 2 door The Witch Queen-dlc

De komst van uitbreiding The Witch Queen zorgt ervoor dat spelers massaal terugkeren naar Destiny 2. Volgens de website Player Counter waren er meer dan een miljoen spelers tegelijkertijd online.

Even leek het erop dat Destiny 2 die aantallen misschien niet zou halen. Nadat de uitbreiding The Witch Queen gisteren uitkwam werden inloggende spelers namelijk geconfronteerd met een wachtrij. Wachtrijen onstaan al als een nieuw seizoen uitkomt, laat staan een nieuwe uitbreiding, maar volgens playercounter.com wachtten genoeg spelers het geduldig af.

Op het moment van schrijven spelen ruim 1,1 miljoen mensen Destiny 2. Dit aantal komt niet compleet uit de lucht vallen aangezien Bungie eerder al meldde dat er ruim een miljoen vooruitbestellingen van The Witch Queen waren geplaatst.

The Witch Queen-uitbreiding neemt spelers mee naar Savathuns Throne World, waar ze er onder andere achter moeten komen hoe Savathun en haar Hive zogenaamde Lightbearers werden. Met de uitbreiding krijgt de game onder andere nieuwe verhaalmissies, een Legendary-moeilijkheidsgraad, Exotics, bepantsering en crafting-mogelijkheden.

Seizoen 16 van de multiplayer-shooter, getiteld Season of the Risen, is tegelijkertijd met The Witch Queen live gegaan. Daarin werken de Vanguard samen met Empress Caiatl haar troepen om de Hive Guardians neer te halen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

eerste keer in een lange tijd dat ik zo genoten heb van een campaign!! 1,5u in de queue gehangen op de series x hoorde dat ps4 nog een update moest downloaden van 20gb om er vervolgens als nog niet in te kunnen komen.

0

Aanbevolen voor jou