Nieuws

Een miljoen gelijktijdige spelers voor Destiny 2 door The Witch Queen-dlc

Geschreven door Marvin Toepoel op
De komst van uitbreiding The Witch Queen zorgt ervoor dat spelers massaal terugkeren naar Destiny 2. Volgens de website Player Counter waren er meer dan een miljoen spelers tegelijkertijd online.

Even leek het erop dat Destiny 2 die aantallen misschien niet zou halen. Nadat de uitbreiding The Witch Queen gisteren uitkwam werden inloggende spelers namelijk geconfronteerd met een wachtrij. Wachtrijen onstaan al als een nieuw seizoen uitkomt, laat staan een nieuwe uitbreiding, maar volgens playercounter.com wachtten genoeg spelers het geduldig af.

Op het moment van schrijven spelen ruim 1,1 miljoen mensen Destiny 2. Dit aantal komt niet compleet uit de lucht vallen aangezien Bungie eerder al meldde dat er ruim een miljoen vooruitbestellingen van The Witch Queen waren geplaatst.

The Witch Queen-uitbreiding neemt spelers mee naar Savathuns Throne World, waar ze er onder andere achter moeten komen hoe Savathun en haar Hive zogenaamde Lightbearers werden. Met de uitbreiding krijgt de game onder andere nieuwe verhaalmissies, een Legendary-moeilijkheidsgraad, Exotics, bepantsering en crafting-mogelijkheden.

Seizoen 16 van de multiplayer-shooter, getiteld Season of the Risen, is tegelijkertijd met The Witch Queen live gegaan. Daarin werken de Vanguard samen met Empress Caiatl haar troepen om de Hive Guardians neer te halen. 

Bron: Player Counter

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft haalt Rainbow Six-esportstoernooi uit Emiraten na ophef Intel pakt marktaandeel in desktop-cpu's terug
1

Reacties op: Een miljoen gelijktijdige spelers voor Destiny 2 door The Witch Queen-dlc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • xRAGEBANE

    • 23 februari 2022 15:50
    eerste keer in een lange tijd dat ik zo genoten heb van een campaign!!

    1,5u in de queue gehangen op de series x hoorde dat ps4 nog een update moest downloaden van 20gb om er vervolgens als nog niet in te kunnen komen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.