Een nieuwe James Bond film verschijnt maar eens in de zoveel jaar en dat is voor Electronic Arts niet snel genoeg. Bij EA wil men namelijk minstens binnen een jaar een nieuw spel in de succesvolle James Bond franchise aanleveren, waardoor men terug moet vallen op ander materiaal. Men heeft al eens zelf iets bedacht (Everything or Nothing) en een succes uit het verleden misbruikt (Golden Eye: Rogue Agent).

Nu is het de beurt aan een spel gebaseerd op een ware klassieker: From Russia With Love, een van de eerste James Bond-films met Sean Connery in de hoofdrol. De Schotse acteur heeft zijn uiterlijk en stem verleend aan het spel, waarmee hij voor het eerst sinds jaren weer terug in de rol kruipt waarmee hij grote bekendheid verwierf. Opvallend is de grote nadruk op het gebruik van vuurwapens in het spel, als we onderstaande nieuwe screenshots mogen geloven. In de eerdere films moest James Bond het toch vooral van zijn vuisten en vindingrijkheid hebben.

From Russia With Love verschijnt in de herfst op PS2, Xbox en GameCube. Meer screenshots van het spel zijn hier te bewonderen.