Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning-uitbreiding Fatesworn getoond

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning-uitbreiding Fatesworn getoond

THQ Nordic heeft een eerste screenshot en details gedeeld van de aankomende uitbreiding op Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, genaamd Fatesworn.

Dat deed het bedrijf op Steam. Fatesworn is volgens het bedrijf al in de laatste fase van ontwikkeling. De uitbreiding werd vorig jaar aangekondigd, maar er was tot gisteren niets over bekend.

De screenshot toont een nieuwe locatie in de uitbreiding: Gale Crossing. De regio was vroeger een belangrijk punt op handelsroute Sativa Road, maar na verschillende oorlogen zakte de prijs van Sativa Fiber drastisch en verloor de regio aan belang. Toch komen er nog altijd veel reizigers die zo veilig mogelijk door de Eldrith Mountains willen reizen.

Kingdoms of Amalur: Reckoning verscheen oorspronkelijk in 2012 en is ontwikkeld door onder andere The Elder Scrolls-ontwerper Ken Rolston en Spawn-schrijver Todd McFarlane. Re-Reckoning werd ontwikkeld door Kaiko en betreft een remaster met alle voorheen verschenen uitbreidingen. De game is verkrijgbaar op Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Fatesworn heeft nog geen releasedatum. THQ Nordic zendt op 17 september wel een livestream met aankondigingen uit, dus mogelijk wordt daar meer bekendgemaakt.

Kingdoms of Amalur

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Echt diep teleurgesteld in de remaster.. Speel het op een rtx3080 en heb zelfs wat settings op medium gezet maar de fps gaat van 240 naar de 55-60 als je in sommige cities komt en ook super veel bugs.. Zonde want het origineel was een pareltje.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor maybe haal ik de game wel op ps5. Heb het original ook op xbox 360 uitgespeeld en daar had ik wel enorm veel plezier op... Ben wel iets verwend geraakt met pc gaming de afgelopen jaren eerlijk gezegd! :p

0

Aanbevolen voor jou