Edge Master, Algol en Tekken-producer in Soulcalibur V | Gamer.nl

Edge Master, Algol en Tekken-producer in Soulcalibur V | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Harada zal vechten met de stijl van Tekken-personage Devil Jin. Via de character creation-modus kunnen gamers Devil Jin bovendien zelf namaken. Spelers zullen Harada tegenkomen in de Quick Match-modus, waarin ze ook tegenover personages komen te staan die door Soulcalibur-fans zijn ontworpen.

Edge Master is een personage dat de vechtstijlen van alle andere personages in de game kan hanteren en is daarmee een zogenaamd mimic character. Hij is het eerste mimic character dat in twee Soucalibur-games voorkomt; hij maakte zijn debuut in de eerste game uit de serie. Algol is een eindbaas die werd geïntroduceerd in Soulcalibur IV en ook zijn opwachting maakte in het PlayStation Portable-deel Broken Destiny.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou