Eddie Vedder van Pearl Jam treedt op tijdens The Game Awards

Eddie Vedder van Pearl Jam treedt op tijdens The Game Awards

Eddie Vedder, bekend van de Amerikaanse rockband Pearl Jam, treedt op tijdens The Game Awards.

Dat heeft het officiële Twitter-account van The Game Awards bekendgemaakt. In het bericht schrijft de organisator dat ze zich vereerd voelen dat de artiest op komt treden en dat de gehele livestream van 10 december gratis te volgen is.

Hoewel het nog niet duidelijk is wat Vedder gaat spelen tijdens de show, wordt er flink gespeculeerd. Veel fans zijn onder de indruk dat het optreden van Vedder verbonden is met The Last of Us Part 2, gezien het nummer 'Future Days' in de game voorkomt.

Ongeveer een week geleden werden de genomineerde games voor The Game Awards 2020 bekendgemaakt. De games die kans maken om 'game van het jaar te winnen' zijn Final Fantasy 7 Remake, Hades, Doom Eternal, Animal Crossing: New Horizons, Ghost of Tsushima en The Last of Us: Part 2. De volledige lijst kan hier worden bekeken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Groot fan geweest van Vedder en Pearl Jam, maar op één of andere manier vind ik dit geen match. Ook al zit er een nummer van hem in TLOU 2, wat ik niet wist overigens

0
test

@fonsrutte Naast het nummer Future Days zijn er in de game ook referenties naar het album Lightning Bolt te vinden. Ik zou persoonlijk niet weten waarom het hier geen match zou kunnen zijn, ik ga het sowieso wel bekijken.

0
test

❣️ Beoordeel mijn naakten - [url]http://photo634632.e17.club[/url]

0

Aanbevolen voor jou