Nieuws
Pokémon

Ed Sheeran brengt een nummer in samenwerking met Pokémon uit

Het nummer heet Celestial

Geschreven door Michel Musters op
Ed Sheeran brengt volgende week in samenwerking met The Pokémon Company een nieuw nummer uit.

Het nummer heet Celestial en komt op 29 september uit op streamingdiensten. Een korte clip van het nummer, die hij zingt terwijl hij omgeven is door Pokémon-knuffels, is hieronder te zien.

De muzikant heeft eerder al toegegeven een grote fan van Pokémon te zijn. Zo zou hij gedurende een van zijn eerste tours tijdens het wachten Pokémon Red hebben gespeeld.

De nieuwste Pokémon-games, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, komen op 18 november uit op de Nintendo Switch. De game speelt zich af in de Paldea-regio, een volledig open wereld waarin spelers zelf de volgorde van Gyms kunnen bepalen.

Spelers studeren in de games aan een universiteit. Afhankelijk van welke game gekocht worden, studeert men aan Naranja Academy of Uva Academy. Een ander belangrijk element van het verhaal is zogenaamde schattenjachten om aan mee te doen.

Ook uniek aan de game is dat spelers de gehele game met een Legendary Pokémon doorbrengen: Miraidon of Koraidon. Deze Pokémon passen zich aan afhankelijk van de acties die spelers willen ondernemen - zo kan er op gereden en gevlogen worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

CEO Microsoft is er zeker van dat Activision-overname doorgaat Win NBA 2K23 Michael Jordan Edition
0

Reacties op: Ed Sheeran brengt een nummer in samenwerking met Pokémon uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.