Ed Boon hint naar volgende NetherRealms-project: ‘Injustice 3 of Mortal Kombat 12’

Ed Boon hint naar volgende NetherRealms-project: ‘Injustice 3 of Mortal Kombat 12’

Game-ontwikkelaar en Mortal Kombat-maker Ed Boon zegt dat NetherRealm Studios’ volgende project iets te maken heeft met “Injustice 3 of Mortal Kombat 12”.

Dat laat Ed Boon weten via een Q&A op Twitter. De voorgaande jaren wisselde NetherRealm Studios de ontwikkeling van de Injustice- en Mortal Kombat-series steeds af, en een game uit een van die series lijkt weer op de planning te staan. “Vraag me dingen. 8 dollar per vraag”, plaatste Boon op Twitter, en een van de eerste fans vroeg om een hint voor de volgende game van de studio. “I3 of MK12”, antwoordde Boon kort en duidelijk.

Injustice 3 of Mortal Kombat 12, dus, al staat nog niets vast tot ontwikkelaar NetherRealm Studios zelf een officiële aankondiging maakt. Ook kan een ‘hint’ als “I3 of MK12” een volgende kruising tussen beide series betekenen. Immers maakte NetherRealm eerder de game Mortal Kombat vs. DC Universe, en fans van de serie wijzen erop dat weer zo’n cross-over mogelijk zou zijn in het verhaal van de Mortal Kombat-games door de nieuwe rol van personage Liu Kang.

De Mortal Kombat-serie viert dit jaar haar dertigste jubileum: de arcadegame Mortal Kombat kwam eind 1992 uit. De laatste game uit de serie, Mortal Kombat 11, dateert van 2019, en kreeg in 2020 nog een uitbreiding genaamd Aftermath. Volgend jaar moet een spin-off uitkomen, een mobiele rpg genaamd Mortal Kombat: Onslaught. De laatste Injustice-game, Injustice 2, kwam uit in 2017.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat ze nooit een Marvel game zullen doen, hoewel dat natuurlijk vrij logisch is omdat Netherrealm van Warner Bros. Discovery is, de voornaamste concurrent van Marvel.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou