Economic Boom-update Kerbal Space Program nu te downloaden | Gamer.nl

Economic Boom-update Kerbal Space Program nu te downloaden | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Na de update kan ook de hangar waar spelers ruimteschepen bouwen stuk gaan tijdens de lancering van een ruimteschip. Verder voegt de update een extra gebouw met een nieuw gameplayelement toe: de Administration Facility.

Deze brengt het Strategy-systeem met zich mee dat invloed heeft op het geld en de reputatie- en wetenschapspunten van spelers. De makers van Kerbal Space Program werken ook samen met een modder om een mod te maken die ruimtevliegtuigen toevoegt aan de game.

In Kerbal Space Program moeten spelers een ruimteschip bouwen dat de ruimte in kan. Het spel bevindt zich nog in Early Acce en wordt nog regelmatig van nieuwe content voorzien. Ter ere van de update is het spel tot 10 oktober 16,79 euro in plaats van 27,99 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou