Nieuws
Torchlight 3

Echtra Games stopt met ontwikkeling van Torchlight 3

Perfect World neemt het stokje over

Geschreven door Michel Musters op
Echtra Games stopt met het ontwikkelen van Torchlight 3.

Dat heeft men aangekondigd via de website van de game. Torchlight 3 is al sinds vorig jaar beschikbaar, maar tot voor kort bleef Echtra Games updates met nieuwe content voor het spel uitbrengen.

Echtra Games werd eerder dit jaar gekocht door FarmVille-uitgever Zynga. "Vanwege deze transitie gaan we werken aan nieuwe (en spannende dingen en geven we het stokje door aan onze partners bij Perfect World", aldus Max Schaefer van Echtra Games. "We hebben genoten van onze tijd met Torchlight 3 en hebben goede hoop voor de toekomst van de franchise. We zijn dankbaar dat we er aan hebben kunnen werken."

Perfect World neemt nu dus de verantwoordelijkheid voor Torchlight 3 over, maar wat dat precies betekent voor de toekomst van het spel, is niet bekend. De lente-update van het spel, met daarin diverse verbeteringen en bugs die worden weggewerkt, is de laatste update die Echtra Games uitgeeft.

Echtra Games werd in 2016 opgericht voor Schaefer, die voorheen aan de Diablo-reeks en de voorgaande Torchlight-games werkte. Voor Zynga werkt Echtra Games in ieder geval met CSR Racing-ontwikkelaar NaturalMotion aan een nog niet aangekondigde rpg met cross-platform gameplay.

Torchlight 3

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation Plus heeft inmiddels 47,6 miljoen leden Nintendo brengt patch uit voor Mario Kart 8 Deluxe
0

Reacties op: Echtra Games stopt met ontwikkeling van Torchlight 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.