Nieuws
minecraft

Echoing Void-uitbreiding voor Minecraft Dungeons komt op 28 juli uit

Ultimate Edition van Minecraft Dungeons verschijnt dan ook

Geschreven door Michel Musters op
Echoing Void, de nieuwe, betaalde uitbreiding voor Minecraft Dungeons, verschijnt op 28 juli.

Dat heeft Mojang aangekondigd op de Minecraft-website. In de uitbreiding reizen spelers af naar The End, waar de Enderman leven. Spelers moeten het opnemen tegen deze wezens en allerlei andere nieuwe vijanden. De uitbreiding bevat ook nieuwe legendary gear. Een prijs voor de dlc is nog niet aangekondigd.

Tegelijk met de betaalde uitbreiding verschijnt een nieuwe gratis update voor de game met daarin nieuwe opties en mogelijkheden. Zo zijn er krachtige nieuwe betoveringen als Shadow Blast, Void Strike en Ambush. Daarnaast bevat de gratis update een unieke missie genaamd Gauntlet of Gales. Spelers doorlopen een doolhofachtig gebied terwijl ze uitdagende situaties en puzzels voorgeschoteld krijgen. De Gauntlet kan via de missiemap worden geselecteerd.

Op 28 juli moet tot slot ook Minecraft Dungeons: Ultimate Edition uitkomen. In dit totaalpakket zit de basisgame samen met alle uitgekomen gratis en betaalde dlc, waaronder Jungle Awakens, Creeping Winter, Howling Peaks, Flames of the Nether, Hidden Depths en het aankomende Echoing Void. Volgens Mojang is het totaalpakket voordeliger dan de basisgame en de uitbreidingen los aanschaffen. 

Hoewel niet officieel bevestigd, lijkt de Ultimate Edition van de game er naar te hinten dat er na Echoing Void geen nieuwe uitbreidingen meer van Minecraft Dungeons op de planning staan.

Minecraft Dungeons

Dit artikel delen:

Lees meer

Forza Horizon 5 gebruikt raytracing voor gameaudio Cruis'n Blast verschijnt op 14 september op Nintendo Switch
0

Reacties op: Echoing Void-uitbreiding voor Minecraft Dungeons komt op 28 juli uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.