Echo VR wordt offline gehaald

Echo VR wordt offline gehaald

De vr-game Echo VR is vanaf 1 augustus niet meer te spelen.

Dat onthult de ontwikkelaar in een blogpost. "Na veel interne discussies met onze partners bij Meta hebben we de moeilijke beslissing genomen om ECHO VR stop te zetten", schrijft de ontwikkelaar. De game wordt op 1 augustus definitief offline gehaald. Tot die tijd blijft het mogelijk om de game te downloaden en te spelen. De studio verlegt de focus naar het volgende project en stopt daarom met de ondersteuning.

Sinds gisteren zijn alle uitbreidingen uit de verkoop. Spelers kunnen tot 1 augustus nog verschillende beloningen verdienen, waaronder beloningen uit voorgaande evenementen en battle passes. Daarnaast zijn items in de Echo Shop tegen gereduceerde prijzen verkrijgbaar.

Echo VR kwam in 2017 uit op de Oculus Rift. In 2020 kwam het spel ook naar de Oculus Quest. De game is ontwikkeld door The Order: 1886-ontwikkelaar Ready At Dawn. In het spel gaan speler robotgevechten aan in een arena zonder zwaartekracht. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah! De game waarvan de mp component Echo Arena hier een ietwat hysterische 10 kreeg. Hier koop je een Rift voor, aldus Harry. Helaas was het slechts een 3 vs 3 spelletje met 1 map en 1 modus en wachten de VR liefhebbers 6 (!) jaar later nog altijd op een stabiele reeks VR games die echt de moeite van de dure aanschaf van een VR set waard zijn.

0
test

@Agent 4125 Een stabiele reeks? Denk aan, Haly life Alyx , Lone Echo 1 + 2 , Resident evil VR vrijwel alle delen , Moss 1 + 2, A Fisherman Tale , Skyrim VR, Into the Radius, I expect you to die 1 + 2 , Down the Rabit Hole, Myst, Vader Imortal, The Climb, Walkabout, en zo zijn er nog tientallen toppers te vinden. Het is een hele beleving, en een totaal andere manier van gamen. Met alle games die ik hier heb genoemd is die prijs prima te rechtvaardigen.

0
test

@Plofkonijn Inderdaad, er zijn echt hele gave VR games te krijgen. Aan jouw lijstje kan je ook Wanderer toevoegen. Naast Half Life Alyx vind ik dat de beste game voor VR.

0
test

@Plofkonijn vergeet ook Elite, F1, Flight Simulator, DCS, Skyrim VR, War Thunder, Assetto Corza, Dirt Rally 2, Eleven, Demeo etc. etc. etc. niet ;)

0

Aanbevolen voor jou