Nog voor iedereen er eigenlijk erg in heeft, heeft Bethesda Softworks laten weten dat Echelon is gereleased en dat deze medio deze week bij de Amerikanen in de winkels zal liggen.

Een Nederlandse release zal wel niet lang op zich laten wachten. De meeste reviews van deze game zijn uiterst positief. Misschien een reden voor de Eurpese distributeurs om er een keer vaart achter te zetten.

Echelon is een Starfighter game, waarbij je moet zorgen dat de rebellen op de planeet niet de overhand krijgen en dat ze niets kunnen vernielen, waardoor jouw organisatie het moeilijk zal krijgen. Een dieper achterliggend verhaal kan je op de homepage van Echelon vinden.

De mogelijkheid om de nieuwe demo van Echelon te downloaden is er al 2 dagen, maar toch de moeite waard. Deze geeft je de vrijheid te kiezen voor Singleplay of Multiplay. Misschien is leuk om je maten een cursusje spaceflight te geven. Of misschien hou je het liever bij Canyon Cruising

De demo kan je HIER downloaden en weegt ongeveer 52 MB. Of bij Bathesda zelf met deze Mirror Voor andere info over Echelon kan je terecht bij de homepage van Echelon, die je HIER kan vinden.