Nieuws
Eastward

Eastward, Tetris Effect, Bomb Rush Cyberfunk en meer indies naar Switch

Gisteren aangekondigd tijdens de Indie World-presentatie

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens de Indie World-presentatie gisteren zijn diverse indiegames voor de Nintendo Switch getoond, waaronder Eastward en Tetris Effect.

De kleurrijke adventuregame Eastward was eerder al aangekondigd, maar nu is bekend dat het spel op 16 september uitkomt. De game is tijdelijk console exclusive voor Switch. Tetris Effect: Connected was al geruime tijd op andere platforms beschikbaar, maar komt op 8 oktober naar Switch. 

Verder komt de door het Nederlandse Team Reptile ontwikkelde Bomb Rush Cyberfunk, dat erg lijkt op Sega's cultklassieker Jet Set Radio, in 2022 eerst uit op Switch en pc voordat het kort daarna op andere consoles lanceert.

Ook Axiom Verge 2 werd weer getoond en is nu verkrijgbaar. Andere games die nu zijn uitgekomen op Switch, zijn Necrobarista: Final Pour, Garden Story, Boyfriend Dungeon, Slime Rancher: Plortable Edition, Islanders: Console Edition en Curious Expedition 2.

Er werden ook games getoond die op een later moment uitkomen. Denk aan spellen als TOEM: A Photo Adventure (komt deze herfst uit), Shovel Knight Pocket Dungeon (deze winter), Loop Hero (deze winter), Far: Changing Tides (begin 2022) en Metal Slug Tactics (2022).

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony's overname van streamingplatform Crunchyroll is compleet Axiom Verge 2 nu verkrijgbaar op Switch, PS4 en pc
0

Reacties op: Eastward, Tetris Effect, Bomb Rush Cyberfunk en meer indies naar Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.