Er is al aardig wat nieuws online omtrend deze game maar hij is nog niet officeel aangekondigd. Tijd om dit te doen dus vind WestWood. De makers van de populaire Command&Conquer serie zijn bezig met een online game die zich afspeelt in een continue afspelende ruimte.

WestWood heeft E&B een heletijd geheim gehouden, maar de laatste tijd lekte er al aardig wat nieuws uit. De release datum voor E&B is eind dit jaar in Amerika en Canada. De release datum voor Europa etc is helaas nog niet bekend, de uitgever is wederom weer Electronic Arts.

E&B speelt zich af in space waar reizen een nieuw begrip is, jij als gamer kan 3 richtingen in gaan. Handelaar, onderzoeker en een strijder. Dit is nog niet alles, nadat jij je beroep heb gekozen kan jij je eigen richting kiezen. Goed of kwaad het maakt niet uit van helden tot schurken alles is mogelijk.Waarschijnlijk gaat vanmiddag of vanavond de officele website online, er zal meer info, screen en concept art. gevonden kunnen worden.

Tot die tijd zijn dit de enige drie officele screenshots. Het ziet er zeker niet slecht uit, waarschijnlijk zijn de beta testings al begonnen want 2 maanden geleden vroegen ze beta testers voor een online space game. Ik had me ingeschreven maar ik heb helaas niets terug gehoord, zo gaat dat altijd he.

Veel online space games die eraan komen, niet slecht natuurlijk want het is wel een tijdje stil geweest. Misschien is Earth and Beyond wel een goede concurrent voor EVE-Online. We zullen het zien eind dit jaar als EVE-Online in beta gaat en Earth and Beyond in de winkels ligt.