Nieuws
Nightingale

Early Access-versie Nightingale uitgesteld naar 2023

Game gaat nu wel op Unreal Engine 5 draaien

Geschreven door Michel Musters op
De Early Access-release van Nightingale is uitgesteld naar 2023.

Dat laat ontwikkelaar Inflexion Games weten op social media. Door het uitstel heeft de ontwikkelaar tijd om diverse verbeteringen door te voeren en de gameplay te perfectioneren. Daarbij zorgt het uitstel er ook voor dat er tijd is om te upgraden naar Unreal Engine 5. De Early Access-versie moet nu ergens in de eerste helft van 2023 uitkomen, maar een precieze releasedatum volgt nog.

Nightingale draait om de Realmwalker, waarmee spelers door verschillende, gevaarlijke dimensies reizen en moeten zien te overleven. Dat kunnen spelers alleen of met andere overlevenden doen. Hoe dan ook moet er tegen allerlei monsters en de magische Fae gevochten worden.

De ontwikkeling van de game wordt geleid door Aaryn Flynn, voorheen de general manager bij Bioware. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Tencent de ontwikkelaar heeft overgenomen, maar Flynn blijft de studio leiden. De game gaat door het vorig jaar opgerichte Tencent-label Level Infinite uitgegeven worden. Vooralsnog staat alleen een release op pc op de planning.

Dit artikel delen:

Lees meer

De Farm 18-map uit Call of Duty: Modern Warfare 2 Jordan Challenge-wedstrijden zitten in NBA 2K23
0

Reacties op: Early Access-versie Nightingale uitgesteld naar 2023

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.