Early Access-versie Football Manager 2023 nu beschikbaar

Early Access-versie Football Manager 2023 nu beschikbaar

Mensen die Football Manager 2023 hebben gereserveerd op pc of Mac kunnen vanaf nu aan de slag met de Early Access-versie van de game.

Mensen met een reservering kunnen deze versie nu downloaden via Steam en Epic Games Store, zolang men via een van deze digitale winkels of een retailer die door Sega is goedgekeurd heeft besteld. De Microsoft Store-versie moet "ergens in de komende dagen" beschikbaar komen. 

Volgens Sega is de Early Access-versie "nagenoeg compleet, maar nog niet helemaal af". Spelers kunnen dus nog bugs en andere problemen tegenkomen. Men kan daar in-game melding van maken. Progressie die in de carrièremodus wordt geboekt kan meegenomen worden naar de uiteindelijke versie.

Die uiteindelijke versie komt op 8 november uit op pc, Mac en Game Pass voor pc. Op PlayStation 5, Xbox Series X en S, Xbox One en Xbox Game Pass komt de Football Manager 2023 Console-versie uit. Verder zijn er nog Football Manager 2023 Mobile voor iOS en Android en Football Manager 2023 Touch voor Nintendo Switch en Apple Arcade.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou