Early Access-versie Baldur's Gate 3 verkoopt 'krankzinnig goed'

Early Access-versie Baldur's Gate 3 verkoopt 'krankzinnig goed'

De dinsdag verschenen Early Access-versie van Baldur's Gate 3 verkoopt volgens ontwikkelaar Larian Studios enorm goed.

Dat laat het bedrijf op Twitter weten. "De verkoopcijfers zijn krankzinnig goed - dit is nog maar de Early Access-versie, mensen!" De game is sinds dinsdagavond 19:00 uur Nederlandse tijd verkrijgbaar op Steam, GOG en Google Stadia. Daarbij laat Larian weten dat de gamelancering "Steam brak". Het spel staat op dit moment bovenaan de lijst van bestverkochte games op de service.

De studio heeft inmiddels 'Hotfix One' uitgebracht voor de game. De eerste patch lost een aantal bugs op waardoor de game voorheen crashte.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hij brak letterlijk steam, duurde wel een uur voor ik erdoor kwam.

0

Afrekenen ging niet meer met Steam haha, was nogal frustrerend. Totdat ik las dat het via de telefoon app wel werkte dus toen maar zo gedaan. Gisteravond tijdje gespeeld, fantastisch spel. Natuurlijk hoop grafische glitches enzo maar heb me al ontzettend vermaakt. Geen gigantische fan van de turnbased combat, vooral maar 1 spell kunnen gebruiken per beurt is even wennen maar verder alles eromheen vind ik zo goed. Vooral het duwen van tegenstanders en gebruik maken van de omgeving is leuk.

0

Aanbevolen voor jou