Early Access-saves van Baldur's Gate 3 werken niet in uiteindelijke versie

Early Access-saves van Baldur's Gate 3 werken niet in uiteindelijke versie

De savegames van spelers die bezig zijn met de Early Access-versie van Baldur's Gate 3, werken straks niet in de uiteindelijke versie.

Dat wordt gemeld via een update van ontwikkelaar Larian Studios op de Steam Community Page. Alle savefiles en geboekte progressie van de Early Access-versie wordt uiteindelijk gewist. Dat is op zich geen uitzonderlijke actie voor Early Access-games, al is het wel belangrijk dat Larian dit zo snel mogelijk meldt, gezien de grootte van de rpg. Het voordeel van deze actie is volgens de ontwikkelaar zelf echter dat spelers volledig los kunnen gaan met de Early Access-versie, zonder dat het blijvende problemen oplevert.

Baldur's Gate 3 is sinds vorige week beschikbaar op Steam, GOG en Google Stadia en vindt gretig aftrek bij spelers. Larian geeft om de zoveel tijd patches uit om de ervaring van Early Access-versie te verbeteren.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer maar begrijpelijk. Gaat nog een hoop aangepast worden en zijn nu nog genoeg bugs en glitches, dus niet echt een soepele ervaring. Kost me een hoop moeite om niet constant te spelen, wil nog niet alles zien en gedaan hebben. Voordeel is wel dat ik nu wat makkelijker andere chars maak om te proberen.

0
test

Begrijpelijk en totaal niet erg. Dit soort games begin ik sowieso met gemak 20x overnieuw omdat ik iets net niet goed heb gedaan of ineens een ander idee krijg.

0

Aanbevolen voor jou