EAinsider op Twitter doet verslag van GamesCom en geeft prijzen weg | Gamer.nl

EAinsider op Twitter doet verslag van GamesCom en geeft prijzen weg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de YouTube-video's worden verschillende onderwerpen onderzocht aan de hand van de suggesties van de Twitteraars. Zo kan er een kijkje worden genomen op de beur tand van Fifa 11 of Medal of Honor. Ook worden er verschillende vragen gesteld aan game-ontwikkelaars. Door een tweet met #eainsiderte eindigen verschijnt deze tekst bovendien ook op de Twitterwall op de website van Electronic Arts.

Vanaf vandaag worden de eerste prijzen verdeeld over de volgers van de EAinsider Twitter. Zo worden er komende tijd onder andere Dante's Inferno, Battlefield: Bad Company 2, Dragon Age: Origings en een speciale editie van het nog te verschijnen Medal of Honor weggegeven. Hiervoor moeten gegadigden wel lid zijn van de EAinsider Twitter.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou