Nieuws
Skate

EA zou lootboxes aan testversie van Skate. toe hebben gevoegd

De lootboxes zouden vooralsnog niet met echt geld gekocht kunnen worden

Geschreven door Michel Musters op
Electronic Arts zou lootboxes hebben toegevoegd aan een nieuwe testversie van het aankomende Skate.

Dat meldt journalist Tom Henderson in een artikel op Insider Gaming. Hij zou van mensen die deel uitmaken van de testversie van Skate. hebben vernomen dat er lootboxes vrij te spelen zijn door Stars in te leveren. Die Stars zouden weer verdiend kunnen worden door allerlei uitdagingen in de game te klaren. 

Een lootbox in Skate. zou een van vijf verschillende soorten items kunnen bevatten, waaronder stickers voor op het skateboard, kledingstukken en meubels voor het huis dat spelers in-game hebben. Het zou wel mogelijk zijn om eerder vrijgespeelde items in lootboxes te ontvangen. Dubbele items zou zogeheten 'Hype' opleveren, al is niet duidelijk wat daar precies mee gedaan kan worden.

Vooralsnog kunnen de lootboxes niet met echt geld gekocht worden. EA beloofde afgelopen jaar, toen werd aangekondigd dat de game free-to-play wordt, dat er geen pay-to-win-elementen of betaalde lootboxes in de game zouden komen. Daar lijkt het bedrijf zich vooralsnog dan ook aan te houden.

Overigens zou er wel gewerkt worden aan een in-game munteenheid genaamd 'Taps', zo hebben dataminers ontdekt. Taps zouden vrijgespeeld worden door allerlei trucs uit te voeren en zouden weer gebruikt kunnen worden om meer Stars vrij te spelen. Deze Taps zouden uiteindelijk wel met echt geld gekocht kunnen worden, al is dit nog niet bevestigd.

Skate. speelt zich af in een nieuwe stad genaamd San Vansterdam, dat in hetzelfde universum gesitueerd is als de eerdere Skate-stad San Vanelona. De game bevat zogenaamde CollabooZones. Dit zijn gebieden die zijn ontworpen door spelers en in de game van andere spelers verschijnen.

Skate. moet op een nog onbekend moment uitkomen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Mensen die mee willen doen aan de speeltest kunnen zich hier aanmelden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Line-up voor Xbox Game Pass in januari en februari onthuld Gerucht: Metroid Dread-makers werken aan nieuwe 2D Metroid
1

Reacties op: EA zou lootboxes aan testversie van Skate. toe hebben gevoegd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Skating_vince

    • 26 januari 2023 12:52
    Ik hoop zo dat hier weer een story line en local multiplayer in komt, maar tot nu toe lijkt niks erop…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.