EA zoekt naar oplossing voor onsportieve FIFA-spelers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Simon Humber, de producer van FIFA World Cup 2010, laat aan het Britse Eurogamer weten dat het team dat werkt aan FIFA 11 erover denkt om mensen die online wedstrijden tot het einde uitspelen te belonen. "Het is een complex probleem", vertelt Humber. "We vinden ook dat je binnen vijf minuten uit een wedstrijd mag stappen wanneer de verbinding slecht is. Daarna moet er een straf zijn. Het is lastig omdat tegen de tijd dat de data van de wedstrijd op onze servers aankomt, de beloning wellicht niet naar de juiste speler is gegaan. Daar werken we aan."

World Cup

Volgens Humbler wordt dit nog niet opgelost in het aankomende FIFA World Cup 2010. Wel zijn de keepers volgens Humbler van hoog niveau en zijn er meer dan honderd aanpa ingen aan de gameplay gedaan. FIFA World Cup komt op 30 april uit voor de PlayStation 3, Xbox 360, Wii en PSP.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou