Update: Korte Anthem-film van Neill Blomkamp uitgebracht

Update: Korte Anthem-film van Neill Blomkamp uitgebracht

Update: De korte Anthem-film Conviction is op het Youtube-kanaal van Oats Studios verschenen. In totaal duurt de video 3:45 minuten. Blomkamp gaf op href="https://twitter.com/NeillBlomkamp/status/1095822608686211072" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Twitter </a>aan dat hij iets groters gebaseerd op Anthem wou willen maken als het goed wordt ontvangen. Bekijk de video hieronder.

Watch on YouTube

Origineel bericht: Op 14 februari komt Conviction uit, een korte live-action film gebaseerd op Anthem. De film is geregisseerd door Academy Award genomineerde Neill Blomkamp.

EA heeft aangekondigd dat het samen met regisseur Neill Blomkamp heeft gewerkt aan een korte live-action film gebaseerd op het verhaal van Anthem. De film, genaamd Conviction, brengt de wereld van Anthem tot leven en speelt zich af tientallen jaren voor de gebeurtenissen in het spel.

In Conviction is de stad Fort Tarsis te zien, samen met de freelancers die daarin leven. Deze freelancers maken gebruik van de Javelin-exosuits om het op te nemen tegen The Monitor, het hoofd van de kwaadaardige Dominion.

Anthem Conviction

Neill Blomkamp, de regisseur van Conviction, heeft ook gewerkt aan de films District 9, Elysium en Chappie. Hij staat bekend om zijn unieke stijl van fotorealistische effecten, die met de echte wereld samensmelten. Blomkamp is zelf enthousiast over dit project en zegt onder de indruk te zijn van de wereld van Anthem. "Conviction wordt op een manier verteld waarop de prachtige en meeslepende wereld van Anthem goed tot zijn recht komt. Een wereld die klaarligt om door krachtige Javelins verkend te worden."

Op 14 februari wordt de film gelanceerd op het

Watch on YouTube

van Oats Studios. Vandaag is een korte teaser uitgebracht die hieronder bekeken kan worden.

Anthem is beschikbaar vanaf 22 februari op pc, Xbox One en PlayStation 4

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die man heeft zeker wel talent. Hoop dat ze hem ook aan Alien5 laten werken!

0
test

@Oxymorphone Aliens 5 is van de baan. Nu gaat hij een vervolg op de originele RoboCop maken.

0

@obi-twan kenobi https://www.filmtotaal.nl/nieuws/64348 James Cameron schijnt aan Alien 5 te werken

0
test

@obi-twan kenobi Ehm waaaat? Die film bestaat al, hij heet Robocop 2 :)

0
test

EA en het maken van films. Als je hem wilt zien moet je halverwege de film natuurlijk opeens lootboxes kopen en openen om de resterende footage te zien. En uiteraard heeft iedere chest een kans op bepaalde footage. Dus slechts enkelen zullen de 1% kans verzilveren om daadwerkelijk het einde van de film te zien. *Sarcasm*

0

Aanbevolen voor jou