'EA werkt aan remaster van Mass Effect-trilogie'

'EA werkt aan remaster van Mass Effect-trilogie'

Electronic Arts zou in dit fiscale jaar, dat loopt tot en met eind maart 2021, een remaster van de Mass Effect-trilogie uitbrengen.

Gisteren maakte Electronic Arts bekend aan diverse games voor dit fiscale jaar te werken, waaronder Command and Conquer Remastered, Fifa 21 en een onaangekondigde remaster.

Inmiddels meldt Venturebeat-journalist Jeff Grubb dat onder die remaster de Mass Effect-trilogie valt. "Oh, en die HD-remaster van de EA-game is Mass Effect Trilogy. Verwacht niet dat de game ook op de Switch uitkomt - in ieder geval niet meteen."

De eerste drie Mass Effect-games worden over het algemeen geprezen door veel gamers, zeker in vergelijking met Mass Effect Andromeda. Veel fans kijken dan ook uit naar een remaster van de drie games. Electronic Arts zelf heeft nog niets bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

EA kennende zal dit wel enkel een framerate en fps upscale worden die je uiteraard voor de volle MEP koopt...

0
test

Doodzonde dat deel 3 zo anticlimactisch was.. Zou echt de volle mep betalen als ze 1 en 2 remasteren, en 3 remaken met een decent plot.

0
test

@WvA Deel 2 en 3 kunnen vandaag de dag qua gameplay nog prima mee. Deel 1 toch een stuk minder. Die zou eigenlijk een volledige remake moeten krijgen ipv een remaster.

0

Aanbevolen voor jou