EA werkt aan oplossing voor bans in forum en games | Gamer.nl

EA werkt aan oplossing voor bans in forum en games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vorige week maakte een gebruiker van het BioWare-forum bekend dat zijn EA-account voor 72 uur was gebannen vanwege een belediging. Niet alleen kon de gebruiker geen berichten meer plaatsen in het forum, ook was het voor hem niet mogelijk om zijn pas verkregen versie van Dragon Age II te activeren. Hierdoor was het voor hem niet mogelijk de game te spelen.

De persoon in kwestie heeft inmiddels een e-mail gekregen van Boyd Beasley, hoofd van klantenservice bij EA. Volgens Beasley is er sprake van een fout in het systeem van EA dat al langer bestaat, maar pas sinds kort bij de uitgever onder de aandacht is gekomen. Het is niet de bedoeling dat spelers die verbannen worden van een forum hun games niet meer kunnen spelen. Het probleem zou eind deze week opgelost moeten zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou