EA voegt Usain Bolt toe aan Fifa 19 als hij een contract krijgt | Gamer.nl

EA voegt Usain Bolt toe aan Fifa 19 als hij een contract krijgt | Gamer.nl

Atletisch legende Usain Bolt kan volgens Fox Sports Asia door EA toegevoegd worden aan Fifa 19, mits hij een professioneel contract tekent bij een club. Op dit moment traint Bolt mee met de Australische voetbalclub Central Coast Mariners.

In een interview van Fox Sports Asia zegt een EA-woordvoerder Bolt toe te willen voegen aan de voetbalgame als hij besluit een contract te tekenen voor een profe ionele club. Hiermee werd gerefereerd naar zijn huidige club de Central Coast Mariners waar hij momenteel nog geen contract heeft.

"Als Usain bij de Central Coast Mariners tekent, dan wordt hij automatisch toegevoegd in de winter-update of de eerstvolgende grote update. Maar als hij geen contract krijgt, dan is het mogelijk dat hij wordt toegevoegd als transfervrije speler", aldus een woordvoerder van EA Sports.

Fifa 19

Daarnaast werd door de woordvoerder direct bevestigd dat Bolt de snelste speler in de game wordt indien hij wordt toegevoegd. Op dit moment zijn de spelers Adama Traore (Wolverhampton Wanderers) en Kylian Mbappé de snelste spelers in Fifa 19 met een snelheid van 96 uit 100. Met Bolt als snelste speler is de kans groot dat hij de hoogst mogelijke score krijgt van EA.

De Jamaicaanse atleet maakte een tijd geleden de besli ing om te stoppen met atletiek en zijn droom van profvoetballer na te gaan jagen. Met deze besli ing heeft hij al mogen trainen bij clubs als Boru ia Dortmund, Manchester United en het Noorse Strömsgödset.

Bolt maakte kort geleden nog indruk bij de Central Coast Mariners door in een oefenwedstrijd zijn eerste profe ionele goal te scoren. Dit resulteerde in een aanbod van de voetbalclub Valetta FC uit Malta en wilde Bolt vastleggen voor twee jaar. Echter wees Bolt dit aanbod kort daarna af en liet weten grotere clubs te ambiëren.

Het zal in ieder geval niet de eerste keer zijn dat Usain Bolt in een voetbalgame verschijnt. Vorig jaar nog werd Bolt speciaal toegevoegd aan PES 2018.

Fifa 19 is beschikbaar voor pc, Xbox 360, PS3, Xbox One, PS4 en Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou