Een van de langstlopende series in de gameswereld is de populaire Medal of Honor-reeks. De WOII shooter bestaat alweer tien jaar en dat is reden genoeg voor een feestje. Vandaar dat EA een speciale bundel met alle Medal of Honor-games voor PC én nog wat extra's gaat uitbrengen.

Inhoud van de bundel:

Alle Medal of Honor games -Medal of Honor: Allied Assault, Medal of Honor: Allied Assault - Spearhead, Medal of Honor: Allied Assault - Breakthrough, Medal of Honor: Pacific Assault en Medal of Honor Airborne.Een exclusieve soundtrack bestaande uit de veertien beste nummers die de serie heeft voortgebracht onder leiding van Michael Giacchino.Strategy Guides voor alle Allied Assault-missies.Exclusieve in-game wapens.Documentaires over de gebruikte propaganda en trainingen in WOII.Interviews met WOII-veteranen.Een kijkje achter de schermen bij Medal of Honor.

De bundel zal $39,99 gaan kosten en is slechts het begin van een aantal speciale acties rondom het tienjarig bestaan van de serie. Een goed begin is het halve werk dachten wij zo.