EA verlengt overeenkomsten met Ajax en UEFA Champions League voor Fifa

EA verlengt overeenkomsten met Ajax en UEFA Champions League voor Fifa

Electronic Arts heeft de bestaande overeenkomsten met Ajax en UEFA Champions League voor de Fifa-reeks verlengd.

In een bericht op de officiële Ajax-website valt te lezen dat de samenwerking tussen EA en voetbalploeg Ajax verlengd is, waardoor alle Ajax-spelers en de Johan Cruijff ArenA zo getrouw mogelijk nagemaakt kunnen worden in de Fifa-games.

"Esports blijft een belangrijke pilaar voor Ajax", aldus Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax. "We hebben binnen esports niet alleen de ambitie om sportief tot de wereldtop te horen, maar willen ook Fifa-spelers overal ter wereld in aanraking laten komen met onze club en filosofie. Electronic Arts is een autoriteit in de wereld van Esports en een belangrijke partner die ons ondersteunt bij die ambitie."

Op de officiële UEFA-website valt te lezen dat ook de samenwerking met UEFA is verlengd, waardoor de Champions League van dit jaar tot en met 2024 onderdeel blijft van de Fifa-games. Tot en met 2023 vallen daar ook de UEFA Super Cup, UEFA Youth League en UEFA Futsal Champions League onder. De samenwerking tussen EA en UEFA loopt al sinds 1997.

Fifa 22 komt op 1 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam Origin en Google Stadia. Op de Switch komt een Legacy Edition uit.

 
EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou