EA verkozen tot slechtste Amerikaanse bedrijf 2012 | Gamer.nl

EA verkozen tot slechtste Amerikaanse bedrijf 2012 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

EA kreeg in de laatste ronde 64 procent van de stemmen, op de tweede plaats stond Bank of America. De derde en vierde plaats zijn respectievelijk voor telecombedrijf AT&T en winkelketen Walmart. In totaal waren 32 bedrijven geslecteerd voor de poll, waaronder Apple, UPS, PayPal, Facebook en Walmart.

In de eerste ronde van de poll deden alle bedrijven mee, ze werden in paren van twee tegenover elkaar gezet om onderling het slechtste bedrijf te bepalen. Het bedrijf met de meeste stemmen ging door naar de volgende ronde. Uiteindelijk bleven EA en Bank of America als laatste over. 

Consumerist brengt klachten van consumenten in kaart en is onderdeel van Consumer Media LLC, een consumentenbond in de Verenigde Staten. Als praktijken die EA tot het slechtste bedrijf zouden maken noemt de organisatie onder andere dat de uitgever geld zou vragen voor dingen die het bewust achterhoudt bij de release van een spel, en dat het niet afgeronde producten aflevert met de instelling dat dit later wel via een patch opgelost kan worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou