EA: 'Tiger Woods moet weer wedstrijden gaan winnen' | Gamer.nl

EA: 'Tiger Woods moet weer wedstrijden gaan winnen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben niet de intentie om de samenwerking met Tiger Woods te verbreken. Maar we hebben een zakenrelatie die gebaseerd is op het feit dat we de beste golfgame maken en hij is de beste golfer",  zegt Riccitiello. "Woods en Electronic Arts werken al voor een lange tijd samen en we hebben in die tijd goede zaken gedaan. En we zijn bereid om hem voor een bepaalde periode het voordeel van de twijfel te geven."

Tiger Woods worstelt sinds vorig jaar met zijn golfprestaties. Hierdoor heeft Tiger Woods PGA Tour 11 vooralsnog 68 procent minder verkocht dan voorgaande games in de serie. De golfer kwam in november vorig jaar in opspraak nadat bekend werd gemaakt dat hij vreemdging. Verschillende sponsoren en zakenpartners besloten hierna de relatie met de sporter te verbreken. In december besloot Woods voorlopig afstand te doen van de profe ionele golfsport om zich te richten op zijn huwelijk, die inmiddels op de klippen is gelopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou