EA: 'The Old Republic is een project van tien jaar' | Gamer.nl

EA: 'The Old Republic is een project van tien jaar' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het doel is om het product echt te perfectioneren", aldus Brown. "We gaan voor een enorm hoge kwaliteitsgarantie. Dit zien we als een tien jaar durende kans. We hebben geen miljoenen geregistreerde gebruikers nodig om omzet te maken of zelfs winst te draaien. We denken dat we een erg succesvolle en winstgevende MMO kunnen maken op verschillende niveaus"

Geen bedreiging

EA meldde afgelopen week dat The Old Republic in het fiscale jaar 2012 uitkomt, dat in april 2011 begint. Activision Blizzard-baas Bobby Kotick gaf aan dat hij de Star Wars-MMO niet als een bedreiging voor World of Warcraft ziet. In Star Wars: The Old Republic kunnen gamers kiezen om als aanhanger van de Sith Empire of van de Galactic te spelen. De game speelt zich zo’n 3.500 jaar voor de Star Wars-films af.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou