EA tevreden met Online Pass-systeem en The Sims Social | Gamer.nl

EA tevreden met Online Pass-systeem en The Sims Social | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Brown legt uit dat de gebruikers van het Online Pa -systeem voor een groot deel bestaan uit gamers die nooit eerder verbonden waren aan EA. Met het systeem speelt de uitgever in op de markt voor tweedehands games door het verstrekken van éénmalige codes om EA Sports games online te kunnen spelen. Eigenaars van een tweedehands game moeten deze code aanschaffen voor ze toegang krijgen tot het multiplayergedeelte van een EA-titel.

Ook met de Facebook-game The Sims Social is EA tevreden. Brown dankt het succes aan de goede samenwerking tu en ontwikkelaar Playfish en het team achter The Sims. Ook gaf hij enkele statistieken over hoe de game het doet op Facebook: "The Sims Social heeft dagelijks 7,8 miljoen actieve gebruikers. De gemiddelde gebruiker speelt de game driemaal per dag in se ies van vijftien tot twintig minuten" 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou