EA sluit deal met Bigpoint over Play4Free platform | Gamer.nl

EA sluit deal met Bigpoint over Play4Free platform | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste titel die EA wil uitbrengen op het Bigpoint-netwerk is Lord of Ultima. Deze game staat gepland voor maart.
"Ik geloof dat de game-industrie begint te beseffen dat de markt verschuift naar digitale downloads", zegt Bigpoints directeur Heiko Hubertz. "Het is bemoedigend dat EA zich inspant met zijn Play4Free-portfolio en wij voegen deze kwaliteitsgames graag toe aan ons netwerk."

Play4Free

Het Play4Free-label van EA bevat meerdere games die gratis speelbaar zijn. Battlefield: Heroes, Lord of Ultima, Fifa Online, Need for Speed World en Tiger Woods: PGA Tour Online zijn enkele voorbeelden van games die onder dit label vallen.

Bigpoint is een in Duitsland gevestigde game-ontwikkelaar die verschillende websites heeft waarop gratis speelbare games worden aangeboden. Bigpoint werkt momenteel onder andere aan een ma ively multiplayer online game van Battlestar Galactica.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou