EA sluit Dante's Inferno-ontwikkelaar | Gamer.nl

EA sluit Dante's Inferno-ontwikkelaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het bericht meldt dat het sluiten van de studio 21 ontslagen tot gevolg heeft. Volgens een anonieme bron werkte Visceral Melbourne de afgelopen drie jaar aan een AAA-game voor meerdere platformen. Om welke titel het ging, is niet bekend. Patrick Soderland van EA zou er ondanks dat het spel al meerdere jaren in de maak was geen toekomst meer in hebben gezien, zo meldt de bron verder. 

Visceral Games Melbourne heeft in het verleden meegewerkt aan de spellen Dead Space, Godfather 2 en Dante's Inferno en vormde een van de twee Visceral-vestigingen. De andere studio, Visceral Games Montreal, kwam begin dit jaar met Dead Space 2 en werkt volgens geruchten aan Dead Space 3 en een The Ripper-game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou