EA: 'Significant team blijft aan Battlefield 2042 werken'

EA: 'Significant team blijft aan Battlefield 2042 werken'

Volgens Electronic Arts blijft een significant team binnen Dice aan Battlefield 2042 werken.

Dit meldt het bedrijf naar aanleiding van geruchten die door Giant Bomb-journalist Jeff Grubb gemeld zijn tijdens zijn Grubbsnax-show. Volgens hem werkt er een minimaal aantal mensen aan Battlefield 2042-content, terwijl het grootste gedeelte van het team op de ontwikkeling van een nieuwe Battlefield-game is gezet. 

Grubb: "Het gaat echt nog maar om het minimale, die mensen werken nog aan de beloofde extra seizoenen. De mensen proberen zo snel en zo goedkoop mogelijk deze content eruit te pompen." EA heeft beloofd dat er in in totaal vier seizoenen voor de game uitkomen - vandaag begint het eerste seizoen. "Op die manier kan men zo snel mogelijk iedereen op de nieuwe Battlefield zetten, waar het grootste gedeelte van het team al aan werkt."

EA heeft zoals gezegd op de uitspraken van Grubb gereageerd en ontkent dit aan VGC. "Er werkt een significant team verspreid over meerdere studio's aan het verbeteren van de Battlefield 2042-ervaring voor spelers, met in de kern ons team bij Dice. We werken hard aan de toekomst van Battlefield 2042, gebaseerd op wat we van spelers hebben gehoord."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als er een significant team aan BF2042 had gewerkt hadden we een season met minstens 4 maps, 16 nieuwe wapens, minstens 4 nieuwe voertuigen en 4 nieuwe gadgets gehad, naast de beloofde optimalisaties. EA denkt dat het publiek achterlijk is volgens mij.

0

@geeMc Hoe zou EA/DICE een volgende Battlefield game kunnen verkopen aan consumenten? Er is met 2042 te veel misgegaan, wat de meesten niet zullen vergeten.

0
test

@PSPfreaky dat is een goede vraag waar ze heel goed over na mogen denken. Ik denk dat de feedback van de community duidelijk is. Ik denk dat het duidelijk is wat de community wil en ik denk dat transparantie het belangrijkste in het proces gaat worden. Ik weet wel dat ik geen release day player ga worden.

0

Als je kijkt naar wat ze met Season One afleveren (1 map, 2 wapens, 2 voertuigen) en wat we tot nu hebben gehad met Battlefield 4 (3 DLC's met ieder 4 maps, meer wapens etc) kan je eigenlijk niet geloven dat EA hier de waarheid spreekt.

0

Aanbevolen voor jou