EA Seattle-studio werkt aan nieuwe Battlefield-singleplayercampagne

EA Seattle-studio werkt aan nieuwe Battlefield-singleplayercampagne

EA zoekt werknemers voor een recentelijk opgerichte studio in Seattle waar men gaat werken aan een "nieuwe singleplayercampagne voor Battlefield".

Dat valt te lezen in de vacature voor design director. Het was al bekend dat EA een nieuwe studio in Seattle opende waar een nieuwe Battlefield-game in de maak is. Deze wordt geleid door Marcus Lehto, de medebedenker van Halo.

De vacature laat in ieder geval weten dat een singleplayercampagne onderdeel wordt van deze Battlefield-game - iets dat ontbrak in het gehekelde Battlefield 2042. De studio wil "rijke, spannende verhalen met gedenkwaardige personages en impactvolle ervaringen in het Battlefield-universum" maken.

EA heeft al vaker aangegeven alles op alles te willen zetten de Battlefield-franchise verder te ontwikkelen, ondanks de negatieve reacties rondom het meest recente deel. Vince Zampella, de oprichter van Apex Legends-studio Respawn Entertainment, overziet de franchise nu.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn ondertussen zo ongekend veel ontwikkelaars die het battlefield recept beter toepassen dan dice zelf dat ik de noodzaak niet meer zie om een BF game te halen. Mocht het een bad company verhaal worden dan houd die stelling alleen geen stand ben ik bang. Net als het vorige deel (gelukkig maar) wachten we wel netjes op launch day voor de reviews :)

0

Aanbevolen voor jou