EA roept fans op gecrackte Skate 4-versie niet te downloaden

EA roept fans op gecrackte Skate 4-versie niet te downloaden

Electronic Arts roept mensen op om niet de gecrackte versie van de Skate 4-speeltest te downloaden.

Er is momenteel een besloten speeltest gaande van Skate 4, waarin fans een vroege build van de skategame kunnen uitproberen. Enkele uren na het lanceren van die speeltest werd een gecrackte versie van een vroege build van Skate 4 op internet gezet, en EA en de ontwikkelaars van Skate roepen in een update op om die versie niet te downloaden.

“We zijn bewust van een vroege versie van de game die is uitgegeven zonder onze autorisatie. Deze build komt uit september 2021 en was nooit bedoeld voor extern gebruik”, aldus EA. “We snappen dat jullie enthousiast zijn om de game te spelen, maar we moedigen jullie aan om voorzichtig te zijn bij het downloaden van bestanden van onbekende bronnen.”

EA herinnert gebruikers er ook aan dat het downloaden en spelen van een gecrackte build in strijd kan zijn met EA’s servicevoorwaarden, wat tot een ban kan leiden voor alle EA-producten en -diensten. “De beste manier om een kans te krijgen om te spelen is door je in te schrijven voor skate. insider-speeltests”, aldus het bedrijf. Dat kan hier.

Vorige week lekten al beelden uit van een vroege Skate 4-build. Het is onbekend of het hier om dezelfde build gaat die nu rondgaat op het internet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Op zich is dit een vrij normale oproep hoor, die elke developer zou kunnen doen in zo'n situatie. Gecrackte versies van vroege builds van games -zijn- gewoon niet veilig.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

En wij roepen aan EA om te stoppen met de schadelijke lootboxes

0

Aanbevolen voor jou