EA richt nieuwe studio op voor de ontwikkeling van Skate 4

EA richt nieuwe studio op voor de ontwikkeling van Skate 4

Electronic Arts heeft de nieuwe studio Full Circle opgericht. Deze studio moet aan Skate 4 werken.

Full Circle is een studio in Vancouver en wordt geleid door Daniel McCulloch, die voorheen aan het hoofd stond van Xbox Live bij Microsoft. 

"De fans hebben hard genoeg gewenst om Skate weer laten te bestaan en we willen dat ze betrokken worden bij het proces van ontwikkeling naar gamelancering en alles daarna", aldus McCulloch. "We willen dat ze het gevoel hebben dat ze onderdeel zijn van Full Circle. Het draait bij ons om plezier en geweldige games maken die mensen met hun vrienden willen spelen. We zoeken ook naar meer ontwikkelaars die ons helpen met het maken van boeiende werelden die spelers kunnen verkennen."

Tijdens de EA Play Live-showcase vorig jaar werd een nieuwe Skate-game aangekondigd. Een officiële naam is er nog niet, maar het is de vierde game in de Skate-franchise. Meer details zijn er nog niet.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop echt dat Skate 4 dezelfde vibe als de eerste 3 krijgt. Ik vond die echt geweldig! Skate 3 speel ik soms nog steeds via backwards compatibility op de Xbox Series S

0

We kunnen dus wel zeggen dat er weinig vooruitgang is geweest sinds de aankondiging van juni 2020.

0
test

@Mandmao Even wat hype weghalen bij Tony, Session en Skater XL.. maar dit zou inderdaad zomaar nog wel eventjes kunnen gaan duren..

0

Aanbevolen voor jou