Precieze uitzendtijd van EA Play Live aangekondigd

Precieze uitzendtijd van EA Play Live aangekondigd

Electronic Arts heeft bekendgemaakt wanneer op donderdag 22 juli de EA Play Live-show wordt uitgezonden. Het start om 19:00 uur Nederlandse tijd.

De datum was al bekend, maar nu is ook het precieze tijdstip van de show bekend. EA heeft dit bevestigd op Twitter. Ook is bekendgemaakt dat WWE-ster Austin Creed, oftewel Xavier Woods, presenteert.

Tijdens de show worden in ieder geval Fifa 22, Battlefield 2042 en Madden NFL 22 getoond. Tevens gaan er geruchten dat EA Motive een nieuwe game in een bekende gamereeks onthult - recente berichten zouden duiden op Dead Space.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wacht nogsteeds op een nieuwe NBA: Live :) Hoop dat ze deze een keer aankondigen, de laatste was NBA Live 19. Ben wel weer toe aan een goede basketbal game.

0
test

@MelvinChowder Ik zit vooral te wachten op een goede basketbalgame waar de microtransacties afwezig zijn of meer op de achtergrond liggen.

0
test

@forseti NBA Live dus :) er waren geen microtransacties in NBA Live 19 en voorgaande delen (behalve in ultimate team), ik hoop dat ze deze trend dus doorpakken.

0
test

EA kennende gaan ze vast nu eindelijk die supervette Star Wars single player enorme open world, nee, open universe FPS/flight sim RPG game die eventueel ook in coop gespeeld kan worden, aankondigen, die nog dit jaar gaat uit komen..https://www.pcgamer.com/electronic-arts-plans-to-double-down-on-star-wars-games/

0

Aanbevolen voor jou