Nieuws

EA deelt meer details over livestream van E3-evenement

Star Wars Battlefront 2 is speelbaar voor aanwezigen

Geschreven door Brian Artiles Govita op
EA heeft aangekondigd dat de EA Play 2017 livestream op zaterdag 10 juni om twaalf uur 's nachts te bekijken zal zijn op EA.com.

Volgens EA ligt de focus van de livestream veel meer op gamers en de grootste EA-games van het jaar. Speciaal voor EA Play heeft EA verschillende activiteiten gepland staan. Zo zal de livestream beter afgestemd zijn op kijkers over heel de wereld en er zal een live publiek aanwezig zijn.

Ook zullen honderden community creators deelnemen aan de EA Game Changers Creators Cave. Dit stelt community creators in staat om beeldmateriaal van games op te nemen, dit te bewerken om te delen, vanaf de beursvloer te streamen en direct te communiceren met ontwikkelaars van EA.

Bovendien zal er op het evenement ook een Player Fanfest gehouden worden, wat inhoudt dat er meer dan 140 gaming stations, demos, livemuziek en meer aanwezig zal zijn.

Aanwezigen krijgen ook de mogelijkheid om de pas aangekondigde Star Wars Battlefront 2 en de nieuwe Need for Speed te spelen. EA Play vindt dit jaar van 10 tot 12 juni plaats in het Hollywood Palladium-theater. De kaartverkoop begint op 20 april.

Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Samsung komt met zeer wijde 'Double Full HD' monitor Bioware zal representatie transgender-personage in Mass Effect aanpassen met update
0

Reacties op: EA deelt meer details over livestream van E3-evenement

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.