EA past ook lootboxen aan in Need for Speed: Payback | Gamer.nl

EA past ook lootboxen aan in Need for Speed: Payback | Gamer.nl

EA heeft na Star Wars Battlefront 2 ook de lootboxen aangepast in Need for Speed: Payback.

EA heeft het progre iesysteem en de lootboxen in Need for Speed: Payback aangepast. Dit laat ontwikkelaar van het spel, Ghost Games, via Reddit weten.

Zonder te hoeven betalen voor lootboxen kunnen spelers nu gemakkelijker aan REP en Bank komen door Events in de game te voltooien, Roaming Racers te verslaan en Bait Crates te stelen. In Payback werden spelers gestimuleerd om lootboxen aan te schaffen.

Ghost Games heeft het progre iesysteem en de lootboxen aangepast in Payback na aanleiding van de problemen rondom lootboxen in Star Wars Battlefront 2.

Terwijl de veranderingen in het spel kort na de problemen met Battlefront 2 zijn aangekondigd laat Ghost Games via Reddit weten dat het al bezig was met het verwijderen van de microtransacties in Need for Speed: Payback.

“Zoals er onlangs te zien was bij vorige updates, zijn we bezig met het verbeteren van de ervaring van de spelers met de progre ie. We gebruiken de feedback van onze community samen met de onze eigen in-game data en kwamen bij een aantal nodige veranderingen. Onze focus bij de veranderingen lag bij het maken van progre ie in het spel, met name rond het bezitten van auto’s.” aldus Ghost Games woordvoerder F8RGE.

De komende update voegt, naast het geven van meer REP en Bank, nog een aantal aanpa ingen toe aan Payback. Hieronder zijn alle aanpa ingen te vinden.

- Meer REP en Bank na het meedoen aan Events, ook als de eerste plaats niet behaald wordt.
- Meer REP en Bank uit Bait Crates
- Meer REP en Bank na het racen tegen Roaming Racers
- De tijd voordat Tune-Up Shops nieuwe onderdelen binnenkrijgt, is omlaag gegaan van 30 minuten naar 10 minuten.
- Vergrootte kans op onderdelen uit Ranked Speedlists

Need for Speed: Payback kwam 10 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hier onze review van het racespel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou