EA: 'Onze games niet exclusief voor Origin' | Gamer.nl

EA: 'Onze games niet exclusief voor Origin' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Intat gaat concurrentie en keuze hand in hand. "Dus dat we games alleen via ons eigen platform distribueren, ik zie dat niet gebeuren." Momenteel worden via Origin wel games aangeboden met exclusieve content die via andere kanalen niet te krijgen zijn. Hiermee willen ze het voor consumenten aantrekkelijker maken om via Origin te downloaden.

Onlangs haalde EA games van het concurrerende downloadkanaal Steam af, omdat er een conflict bestond over hoe patches en updates aan spelers konden worden aangeboden. Hierop besloot EA om onder Cryris 2 en Dragon Age II van Steam te halen. Valve, de partij achter Steam, heeft aangegeven dat ze games van Electronic Arts weer graag terugzien op het platform en Intat geeft hierover aan dat "je nooit nooit moet zeggen".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou