EA onthult toekomstplannen voor Anthem

EA onthult toekomstplannen voor Anthem

Electronic Arts heeft haar plannen onthuld voor updates na de lancering van Anthem. Ook is een nieuwe video met gameplay verschenen en krijgt het spel een Xbox One S-bundel.

In een blogpost op de website van EA worden de toekomstplannen van de end-game en updates in Anthem besproken. De updates van het spel worden verdeeld in zogeheten Acts. Elke Act voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal van Anthem en voegt nieuwe locaties, gameplay-mogelijkheden en interacties met personages toe. De eerste Act start al in maart en heet Echoes of Reality.

Anthem
Anthem

Deze eerste Act bestaat uit drie updates met onder andere nieuwe evenementen en missies. Ook worden guilds en een uitgebreid progressiesysteem toegevoegd. In de derde update zal The Cataclysm worden geïntroduceerd, een tijdelijk evenement met extreme weersomstandigheden, nieuwe vijanden en mysteries om te ontrafelen.

Hiernaast is een nieuwe video verschenen met informatie over de end-game van Anthem. De video bespreekt het levelen en upgraden van Javelins, hogere moeilijkheidsgraden, het maken van uitrusting en items, contracten, uitdagingen en wereldwijde evenementen.

Watch on YouTube

Ook is bekend gemaakt dat Anthem beschikbaar zal zijn in een bundel met de Xbox One S. De bundel lanceert op 22 februari, dezelfde dag dat het spel uitgebracht wordt.

De bundel bevat een Xbox One S met 1TB geheugen, een draadloze controller, een maand Xbox Live en Xbox Game Pass, en een downloadcode van Anthem Legion of Dawn Edition. Deze speciale editie van het spel geeft vier stukken armor van legendarische kwaliteit en een legendarisch wapen. De bundel gaat 299,99 euro kosten.

Anthem is beschikbaar vanaf 22 februari op pc, Xbox One en PlayStation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik krijg zo het gevoel dat deze game gaat floppen. Ik heb nog niemand gehoord die echt enthousiast was. Hopelijk overleefd Bioware zo'n tegenslag.

0
test

@MARQ242 plus The division 2 die een maand later komt die al beloofd heeft veel meer content te leveren, zal Wss wel beter doen denk ik. Apex legends is ook nog recent uitgekomen als die het zo goed blijft doen en meer mensen komen erbij dan kan het ook nog zo zijn dat Anthem daar ook nog eens onder kan lijden.

0
test

@armilo-theus idd. Als de beta van The Division 2 mij niet tegenvalt dan gaat deze zeker eerder aangeschaft worden dan Anthem. Daarnaast heb je Apex wat goed in elkaar steekt en waarvan ik hoop dat deze langer ondersteund gaat worden. Dus houd je Anthem over. Waarvan ik, na aanleiding van de 2 test weekenden, zoiets heb "leuk voor over een jaartje". Ik heb er een erge Division 1 déjà vu bij.

0
test

@MARQ242 dat gevoel heb ik ook, zeker na het spelen van de open demo. Wat een armoede was dat zeg. Dit weekend staat in het teken van Division2 en ik verwacht dat de beta van Division2 meer indruk zal maken dan de slechte demo van Anthem.

0

@MARQ242 hier zo iemand. Sinds de demo kan ik niet wachten om te beginnen.

0

@MikkelR1 ik ook ben razend enthousiast kan niet wachten

0

@MARQ242 wat wil je weten ? Heb 3 keer kunnen spelen en het ging van slecht naar beter en met slecht bedoel ik de laad problemen, rubber banding etc etc voor mij is het van Closed Alpha: ok was leuk, closed beta: zo stukken beter, open beta: zo wat vet zeg helemaal met de toevoeging van een evenement op de laatste dag

0

Zit in de beta van the Division 2 en eerlijk wat ze nu laten zien vind ik niks het ziet er mooi uit maar voor mij is dat niet alles Anthem speelt gewoon veel lekkerder FYI ik heb deel 1 helemaal kapot gespeeld

0

Aanbevolen voor jou