EA onthult nieuwe Star Wars-game pas volgend jaar

EA onthult nieuwe Star Wars-game pas volgend jaar

Electronic Arts is van plan om volgend jaar pas één of meerdere nieuwe Star Wars-games te onthullen.

Dat laat het bedrijf weten via Twitter. "We tonen geen nieuwe Star Wars-games op EA Play Live op 22 juli... maar we kijken er naar uit om volgend jaar met jullie onze visie voor 'a Galaxy far, far away' te delen!"

Daarmee bevestigt EA dat er tijdens het aankomende EA Play Live-evenement geen nieuwe Star Wars-games worden getoond. Eerder werd al duidelijk gemaakt dat kijkers ook geen Dragon Age 4 of nieuwe Mass Effect-game hoeven te verwachten.

EA heeft al Star Wars-games als Star Wars Jedi: Fallen Order en Star Wars Battlefront 1 en 2 gemaakt. Respawn zoekt op dit moment naar werknemers voor diens Star Wars-team, wat op een vervolg op Star Wars Jedi zou kunnen wijzen - al is dit niet bevestigd. Ook gaan er geruchten dat Dice aan een derde deel in de Battlefront-reeks werkt. 

EA is niet de enige uitgever die Star Wars-games levert; ook Ubisoft-studio Massive Entertainment is bezig met een openwereldgame gesitueerd in het welbekende universum.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zelfs geen teasertje oid om ons warm te houden? Nog steeds niet echt doubling down dus En als ik 1 url er in plak krijg ik al de melding dat er te veel hyperlinks in mn post staan. Internet was leuker toen het anoniemer en minder cencuurderer was.

0

@kr1z ... het is Star Wars, wat valt er nog te teasen.

0
test

@gimbal2 Touche :)

0

@kr1z Dit is precies waar ik het een paar weken geleden over had. Als ze niks laten zien zijn we teleurgesteld, als ze wel iets laten zien maar het komt pas volgend jaar uit vragen we ons af waarom ze het nu al laten zien. Gamers zijn een stel zeurpieten.

0
test

@Ziminar EA heeft nu al meer dan 10 jaar de Star Wars licentie, heeft 3 games uit gebracht (bf2 is een update van bf1 in mij ogen) in al die tijd en veel meer vaak veelbelovende star wars games de nek omgedraaid. Beloven plechtig meer dan een jaar geleden dat ze omdat ze verrast waren dat fallen order zo goed verkocht had te gaan doubbeling downen (ik zou 100en artikelen die daar over gaan kunnen posten, maar ik mag er geen een posten op dit zogenaamde forum) op Star Wars games en laten nu niks zien na een E3 waar ook 0 star wars games waren en gamers zijn zeurpieten? Je kan toch op zn minst een mooi filmpje maken waarin je zegt met iets bezig te zijn waar nog lang aan gewerkt moet worden , maar wat zo vet word dat ze niet kunnen wachten om er al wat van te laten zien oid. Maar waarschijnlijk is de reden dat ze niks laten zien van wat er al is zodat ze het eventueel later kunnen killen zonder gezeurpiet van gamers die al jaren met smart op de eventuele aangekondigde game zaten te wachten.

0

Aanbevolen voor jou