EA onthult Need for Speed Unbound

EA onthult Need for Speed Unbound

EA maakt met de onthullingstrailer van Need for Speed Unbound bekend dat het racespel in december van dit jaar te spelen is.

Watch on YouTube

Eerder vandaag lekten al enkele screenshots van Need for Speed Unbound uit. Daaruit bleek dat de racegame een grafische stijl krijgt die realistische graphics lijkt te combineren met cel-shaded, anime-achtige tekeningen.

In de trailer zijn tal van getekende elementen te zien in combinatie met de realistische graphics, onder andere bij de uitlaatgassen van de auto’s en op hun velgen. Het is nog onbekend in hoeverre die getekende elementen te zien zijn tijdens de gameplay; zo krijgt een auto in de lucht vleugels naast zich getekend, maar is het nog de vraag of dat in de uiteindelijke game ook zo te zien is.

Een grote rol is in de trailer weggelegd voor rapper A$AP Rocky, die ook de muziek voor de trailer heeft gemaakt en een rol speelt in het verhaal van de game. Samen met andere AWGE-artiesten (het samenwerkingsverband van A$AP Rocky) verzorgt hij de soundtrack van het spel.

Politieachtervolgingen zijn terug, net als het kunnen personaliseren van de auto’s en natuurlijk het voltooien van verschillende races. Volgens de beschrijving van het spel moeten spelers wekelijkse kwalificatieraces rijden om uiteindelijk mee te kunnen doen aan The Grand, de ultieme “straatrace-uitdaging” van Lakeshore, waar de game zich afspeelt.

Need for Speed Unbound wordt ontwikkeld door Criterion en komt op 2 december uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Wie de game vooruitbesteld krijgt drie dagen vroegtijdige toegang.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Vind het echt lelijk en best wel cringe

0

Aanbevolen voor jou