Nieuws
Immortals Of Aveum

EA onthult magische shooter Immortals Of Aveum

Game komt in 2023 uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
Electronic Arts heeft tijdens The Game Awards de "magische shooter" Immortals of Aveum onthuld.

Het spel moet first-combat gevechten met magie combineren. Veel is nog niet bekend over de game, maar duidelijk is dat het een singleplayerervaring moet worden met de nadruk op het verhaal. Het einde van de trailer toont in ieder geval een kleurrijke spelwereld. Die fantasievolle wereld zou volgens de makers bol staan van conflicten.

Immortals of Aveum wordt ontwikkeld door Ascendant Studios, de nieuwe studio van Bret Robbins, de creative director van de oorspronkelijke Dead Space. Binnen de studio werken mensen die eerder aan games als BioShock 2, Borderlands 2, Mafia 3, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en Tales from the Borderlands 2 hebben gewerkt.

Robbins laat in een persbericht weten dat Ascendant Studios al een aantal jaar aan het spel werkt. "Ik heb de studio opgericht om originele en epische games te ontwikkelen, en nu zijn we vier jaar later bijna klaar met ons eerste spel."

Immortals of Aveum moet ergens in 2023 uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Hieronder is de eerste trailer te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco brengt mmorpg Blue Protocol in 2023 naar het Westen Bezoeker verkreeg tijdens uitzending toegang tot The Game Awards-podium
0

Reacties op: EA onthult magische shooter Immortals Of Aveum

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.