EA onthult magische shooter Immortals Of Aveum

EA onthult magische shooter Immortals Of Aveum

Electronic Arts heeft tijdens The Game Awards de "magische shooter" Immortals of Aveum onthuld.

Het spel moet first-combat gevechten met magie combineren. Veel is nog niet bekend over de game, maar duidelijk is dat het een singleplayerervaring moet worden met de nadruk op het verhaal. Het einde van de trailer toont in ieder geval een kleurrijke spelwereld. Die fantasievolle wereld zou volgens de makers bol staan van conflicten.

Immortals of Aveum wordt ontwikkeld door Ascendant Studios, de nieuwe studio van Bret Robbins, de creative director van de oorspronkelijke Dead Space. Binnen de studio werken mensen die eerder aan games als BioShock 2, Borderlands 2, Mafia 3, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en Tales from the Borderlands 2 hebben gewerkt.

Robbins laat in een persbericht weten dat Ascendant Studios al een aantal jaar aan het spel werkt. "Ik heb de studio opgericht om originele en epische games te ontwikkelen, en nu zijn we vier jaar later bijna klaar met ons eerste spel."

Immortals of Aveum moet ergens in 2023 uitkomen op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Hieronder is de eerste trailer te bekijken.

Watch on YouTube
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou