EA onthult drie nieuwe downloadbare titels | Gamer.nl

EA onthult drie nieuwe downloadbare titels | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Warp wordt door EA omschreven als een 'top-down stealth action-game' en wordt ontwikkeld door de onafhankelijke studio Trapdoor. Verder is er nog niets over het spel bekend, buiten dat het in de zomer van volgend jaar klaar moet zijn. The Fancy Pants Adventures is al een bestaande flashgame, maar zal als downloadbare titel worden uitgebreid met een nieuwe wereld, verhaal en extra spelmodi. The Fancy Pants Adventures wordt in de lente van 2011 in samenwerking met Borne Games en Over The Top Games beschikbaar gesteld.

De derde titel die EA aankondigde is Gatling Gears, een shooter die met twee analoge sticks wordt bestuurd en vol zit met instortende landschappen, legereenheden en facties die met elkaar in oorlog zijn. De game staat eveneens voor volgend jaar lente gepland en is in ontwikkeling bij Vanguard Games. Deze studio is ontstaan uit een fusie tu en Kamari en W!Games, twee Nederlandse ontwikkelstudio's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou