EA Online Pass kan verlopen, kosteloze vervanging mogelijk | Gamer.nl

EA Online Pass kan verlopen, kosteloze vervanging mogelijk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"In de regel verloopt geen enkele Online Pa , maar sommige titels hebben wel een uiterste gebruiksdatum", verklaart een woordvoerder van EA tegenover Joystiq. In de gebruikersovereenkomsten van EA staat bijvoorbeeld dat de Online Pa voor Dragon Age II verloopt op 31 maart 2012. Gebruikers die een nog ongebruikte code hebben die verlopen is, kunnen kostenloos een nieuwe aanvragen bij EA.

Joystiq vroeg naar de houdbaarheid van de codes toen een gebruiker van het NeoGaf-forum ontdekte dat de Online Pa die hij bij zijn pas aangeschafte versie van Need for Speed: Hot Pursuit had verkregen, was verlopen. EA en verschillende andere uitgevers stoppen codes in de verpakkingen van hun games die consumenten moeten invoeren om bepaalde opties van een game beschikbaar te maken. Vaak is een multiplayermodus van een game pas speelbaar als een dergelijke code is ingevoerd. De codes zijn eenmalig te gebruiken, wel zijn de codes ook los aan te schaffen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou