EA: 'Nederland verliest EK-finale van Duitsland' | Gamer.nl

EA: 'Nederland verliest EK-finale van Duitsland' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de simulatie maakt van Persie 1-0, zijn vijfde goal van het toernooi. Vervolgens maakt Özil gelijk en maakt Mario Gómez de klus af. Volgens EA wint Duitsland al zijn groepswedstrijden en verslaat Die Mannschaft Italië in de halve finale met 1-0. In de andere halve finale wint Nederland van Spanje.

De voorspellingen van EA zijn inmiddels een traditie; de uitgever simuleert belangrijke wedstrijden met zijn sportgames, zonder tu enkomst van menselijke spelers. Het bedrijf voorspelde correct dat Chelsea Liverpool met 2-1 zou verslaan in de FA Cup van 2012.

Ook had EA voorspeld dat Spanje het wereldkampioenschap zou winnen in 2010. Volgens EA zou Spanje in de finale Brazilië verslaan met 3-1, in werkelijkheid werd Nederland verslagen met 1-0. American Football-game Madden NFL heeft van de afgelopen negen Super Bowl-kampioenschappen zeven keer de juiste winnaar voorspeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou