EA Motive werkt aan 'verschillende onaangekondigde projecten'

EA Motive werkt aan 'verschillende onaangekondigde projecten'

Motive Studios - beter bekend als EA Motive - werkt aan 'verschillende onaangekondigde projecten'. Dat laat de ontwikkelaar weten in een href="https://www.ea.com/ea-studios/motive/news/motive-studio-update-from-patrick-klaus" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost </a>rondom Star Wars: Squadrons.

"Naast Star Wars: Squadrons werken we aan verschillende onaangekondigde projecten", zegt general manager Patrick Klaus. "Innovatie is moeilijk, maar is ook opwindend en geeft je energie.

Met onze nieuwe missie proberen we een hoop nieuwe ideeën te testen waar je niet gehecht aan mag raken, aangezien iteratie en experimenteren gezond zijn en de sleutel betreffen om iets goeds te vinden. Het team is supergetalenteerd en we streven allemaal naar games die de grenzen verleggen van wat spelers nu en in de toekomst verwachten."

EA Motive is ook op zoek naar nieuwe werknemers voor toekomstige projecten, met de optie om thuis te werken. De studio werd in 2015 opgericht als Motive Studios door Jade Raymond van Ubisoft, waarna voormalig Ubisoft-manager Patrick Klaus het stokje overnam. Eerder werkte EA Motive mee aan Star Wars Battlefront 2.

Vorige week verscheen Star Wars: Squadrons, dat een 7 kreeg op Gamer.nl.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mass Effect 4.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou