EA Motive werkt aan nieuwe Star Wars-actiegame

EA Motive werkt aan nieuwe Star Wars-actiegame

EA Motive werkt aan een nieuwe actiegame in het Star Wars-universum. Dat blijkt uit een nieuwe vacature, zo href="https://gamerant.com/new-star-wars-game-ea-motive/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">meldt </a>Game Rant.

In de vacature voor Software Developer meldt EA dat 'het team direct begint aan een aankomende Star Wars-actiegame en ook een originele IP bouwt'. De melding is op het moment van schrijven weer verwijderd.

Mogelijk werkt de studio dus aan een tweede actiegame, naast het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order. Die titel werd ontwikkeld door Titanfall- en Apex Legends-maker Respawn Entertainment.

Dit jaar bracht EA Motive haar eerste game uit, Star Wars Squadrons. In een blogpost gaf de studio aan te werken aan 'verschillende onaangekondigde projecten' om te experimenteren met ideeën.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

EA is wel lekker een inhaalslag aan het maken met hun Star Wars licentie. Nog een paar jaar hebben ze 'm. Mijn mening als Star Wars fan is dat het tegenvalt wat ze ermee hebben gedaan. Ja Battlefront 2 is uiteindelijk een goede game. Ja Squadrons is wel vet (als je van het type game houdt), en Fallen Order was een toffe game (met veel plezier uitgespeeld), maar ik mis wel het machtige Jedi gevoel. Ik hoop dat ze met een klapper kunnen afsluiten en dat de licentie naar CDPR of Bethesda gaat :-)

0

@Djobba007 Ik hoop dan CDPR ivm met de recente Microsoft aankoop van Bethesda. Ik denk dat Disney ook graag casht op meerdere grote platforms.

0
test

Mooi, hoop op een nieuwere Force Unleashed, de vorige was me te veel Tomb Raidering.

0

Aanbevolen voor jou